Viac než izolácia ...
phone+421 904 092 669
Znáte z TV - Loskuták

Zajímavosti a novinky o izolacích

Ideálny čas na zatepľovanie? Máj!

Máte v pláne zatepliť si svoj dom alebo záhradu, ale stále váhate, kedy sa do toho pustiť? Tak na nič nečakajte a začnite ihneď. Jedine tak budete mať svoj dom pripravený už na letné horúčavy. Navyše máj je skvelým obdobím pre zatepľovanie PUR penou, materiálom, ktorý perfektne zateplí každú medzeru a vydrží vám desiatky rokov.

29.04.2019 Číst dále

10 dôvodov, prečo si vybrať práve Chytrú penu

Tepelná izolácia je v dnešnej dobe nevyhnutnou súčasťou každého domu. Prináša mnoho praktických výhod a tiež nemalé finančné úspory. V súčasnosti sa však na trhu objavuje mnoho typov zateplenia a firiem, po ktorých návšteve budete skôr než usporené peniaze počítať náklady na opravu. Jedným z najlepších riešení je použitie Chytrej peny. Ak ste o nej ešte nepočuli alebo stále váhate, pozrite sa do článku na 10 dôvodov, prečo je v súčasnosti tým najlepším variantom pre zateplenie domu.

15.02.2019 Číst dále

A tento poznáte? Najčastejšie mýty o PUR penách

Hoci je striekaná polyuretánová pena na trhu už takmer 70 rokov a za tú dobu sa stala obľúbeným izolačným materiálom, stále sa o nej aj po rokoch šíri v odbornej i laickej verejnosti rad mýtov. Povedzme si, aké sú najčastejšie povery, a vysvetlíme si, prečo je skutočnosť úplne iná.

02.05.2018 Číst dále