Viac než izolácia ...
phone+421 904 092 669
Znáte z TV - Loskuták

Zajímavosti a novinky o izolacích

Pozor na nesprávnu aplikáciu izolácie

Naši odborníci vám zároveň dokážu kvalifikovane poradiť a zhotoviť návrh vlastnej izolačnej vrstvy, pri ktorom vždy berú do úvahy teplotné a vlhkostné charakteristiky miesta, do ktorého má byť PUR izolácia umiestnená a kde má dlhé roky slúžiť. Viac tu.

07.09.2021 Číst dále

Prečo je tepelná izolácia v lete dôležitá?

Tepelnú izoláciu zďaleka neoceníte len v zime, ale aj v horúcich letných dňoch. Aj keď sa to môže zdať na prvý pohľad ako paradox, dobré zateplenie vám nielenže v chladných mesiacoch zníži únik tepla z domácnosti, ale v lete funguje presne naopak a vy mu za to budete veľmi vďační.

19.08.2021 Číst dále

PUR pena v stavebníctve – kde všade sa dá využiť?

Izolačná polyuretánová pena existuje na trhu už nejaký ten piatok. ⭐ Vďaka svojim vynikajúcim tepelnoizolačným vlastnostiam sa hlavne zo striekanej PUR peny stal skokan v oblasti s izoláciami. ⭐ Kde všade sa dá striekaná izolácia využiť? Odpoveď nájdete v dnešnom článku.

20.04.2021 Číst dále

Rozdiel medzi PUR a PIR penou

Penová izolácia patrí v súčasnej dobe medzi najefektívnejšie stavebné a priemyselné izolácie. ⭐ Občas však môžete naraziť na dva rôzne termíny – PUR pena a PIR pena.

V dnešnom článku sa pozrieme na to, aký je medzi týmito materiálmi rozdiel a aké výhody poskytuje penová izolácia ako taká.

08.04.2021 Číst dále