Viac než izolácia ...
phone+421 904 092 669
Znáte z TV - Loskuták

Ideálny čas na zatepľovanie? Máj!

Máte v pláne zatepliť si svoj dom alebo záhradu, ale stále váhate, kedy sa do toho pustiť? Tak na nič nečakajte a začnite ihneď. Jedine tak budete mať svoj dom pripravený už na letné horúčavy. Navyše máj je skvelým obdobím pre zatepľovanie PUR penou, materiálom, ktorý perfektne zateplí každú medzeru a vydrží vám desiatky rokov.

Zle, alebo dokonca vôbec nezateplený dom vám prinesie veľa starostí. V zime sa nedoplatíte kvôli veľkým nákladom za vykurovanie, v lete si zase budete hlavne v podkroviu užívať nechcenú saunu. Všetky tieto problémy sa však dajú vyriešiť jednoducho – správnym zateplením. A ak si zvolíte PUR penu, práve máj je jedným z najvhodnejších mesiacov pre jej aplikáciu.

Polyuretánová pena je obľúbeným izolačným materiálom. Aplikuje sa nástrekom dvoch látok, ktoré sa v nástrekovej pištoli zmiešajú a okamžite po aplikácii sa mnohonásobne zväčšia. Vďaka tomu sa látka dostane do naozaj každej medzery a vy tak získate súvislú vrstvu bez akýchkoľvek medzier, ktorými by mohlo unikať teplo.

Vyššia investícia, ktorá sa ale čoskoro vráti

Je pravdou, že investície do zateplenia polyuretánovou penou je v porovnaniu s ostatnými materiálmi o niečo nákladnejšie. Vďaka tomu, že pri správnej aplikácii dokáže ušetriť až 70 % nákladov, sa vám celá investícia vráti práve na veľkých úsporách za kúrenie už za 3-5 rokov.

Na rozdiel od ostatných zatepľovacích materiálov Chytrá pena časom nestráca svoje vlastnosti. Nehrozí tak, že by vám postupne ubúdala alebo napríklad že by ju požierali hlodavce. Tým totiž pena, na rozdiel od minerálnej vaty, naozaj nechutí. Vďaka tomu tak získate zateplenie, ktoré vám vydrží naozaj desiatky rokov.

Rodinný dom za jeden deň? Nie je problém

Mnoho z nás má určite skúsenosti s tým, ako dlho trvá zatepliť rodinný dom vatou alebo polystyrénom. Ak sa obávate, že aj pri zatepľovaniu Chytrou penou budete musieť doma znášať stavebný ruch celý týždeň, môžete byť v kľude. Bežný rodinný dom totiž zateplíme počas jediného dňa. Po aplikácii po sebe tiež samozrejme upraceme. Jedinou zmenou po našej návšteve tak bude dokonale prevedené zateplenie.

Vždy dbajte na kvalitu

Polyuretánová pena poskytuje veľa skvelých vlastností. Aby však boli zaručené, je potrebné vybrať si aj kvalitnú firmu, ktorá vám bude penu aplikovať. Práve skúsenosti technika a dodržanie všetkých stanovených postupov a štandardov sú nevyhnutné pre kvalitne vykonané zateplenie. Preto u nás v Chytrej pene našich technikov pravidelne školíme a kladieme veľký dôraz na ich odbornosť a kvalitne odvedenú prácu. Celý máj navyše ponúkame 10% zľavu na všetky aplikácie. Tak neváhajte a pripravte sa na leto čo najskôr.

Cenová kalkulácia